Bravo ai stil 17 Aprilie 2019 Sezonul 5 Episodul 61

Elena spune ca e stilista, si ce cauta o stilista la Bravo Ai Stil de le contrazice pe celelalte concurente? Totusi imi place cum se imbraca, dar are o personalitate destul de deranjanta, se ataca din orice si crede ca absolut toata lumea trebuie sa fie de acord cu ea. In plus, chiar este un concurs pentru amatori.

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acas si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 61 din 17 aprilie 2019 COMPLET HD

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 61, difuzata astazi 17 aprilie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1 / Server 1.

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 18 Octombrie 2019 Ep 89

Manuela are acum ocazia de a-si alege unul dintre preferatii propusi de Mantea si pare …

O parere

  1. Acest concurs s-a compromis total odata cu manevrele Cristinei Zloti, cu intrarea in concurs a unei stiliste alaturi de amatoare si a prestatiei sub orice critica a juratilor. E de neinteles de ce nu s-a luat nicio masura impotriva fraudarii votului public; de ce i se permite unei concurente aproape “penale” sa stea mai departe in concurs? Cateva lacrimi ale CZ si niste urlete penibile ale lui Botezatu au rezolvat problema? Poate ar fi momentul ca CNA sa arunce un ochi la ce se intampla cu aceasta emisiune.

    Alta anomalie, reinvitarea unor concurente eliminate. De ce sa i se acorde a doua sansa Alinei in detrimentul altora? Ce noima mai are acest concurs?

    Cat despre jurati, ar cam trebui sa-si ia o pauza, mai sunt si altii in bransa. Dupa atatea sezoane, par super cinici, plictisiti si subiectivi. Relatiile neprincipiale cu unele concurente sapa si mai mult la credibilitatea emisiunii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *