Bravo ai stil 10 Aprilie 2019 Sezonul 5 Episodul 57

Sezonul 5 e cel mai slab sezon. A inceput să mă plictiseasca aceasta emisiune. Sunt puține fete care au un caracter frumos. Restul nu stiu cum au ajuns in acest concurs. Juriul a luat-o razna la propriu. Concurentele se cearta in fiecare zi. Parca sunt la Balamuc. Sezonul urmator sigur nu ma mai uit. Aceasta emisiune a luat-o intr-o directie gresita si neplacuta: circ, scandal, curvasareala, maimutareala. Nu mai este o emisiune despre stil…parere mea.

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acas si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Bravo ai stil Sezonul 5 Episodul 57 din 10 aprilie 2019 COMPLET HD

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 57, difuzata astazi 10 aprilie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

Varianta 1 / Server 1.

Poate iti place si

Puterea dragostei sezonul 2

Puterea Dragostei 16 August 2019 Sezonul 2 Ep 29

Mariana este una dintre fete care tot timpul este atacata insa uneori chiar si fara …

O parere

  1. Oricat de bine imi merge netul si am net foarte bun, nciiodata nu mi se incarca episoadele hd nu intleg care e problema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *