Bravo ai stil 1 Februarie 2019 Sezonul 5 Episodul 19

Cred ca cei de la Kanal D ,nu prea iubesc emisiunea ,,Bravo,ai stil,altfel nu inteleg de ce nu doresc ca ea sa fie vizionata de cat mai multa lume!!?? Ora de difuzare este o batjocura la adresa telespectatorilor.

Mie una nu-mi vine să cred că Nadina este pe locul 2 în voturi. Dar eu nu inteleg, din tot ce am vazut pana acum fetele care prezinta tinute mai bune sunt Irina si Corina, nu inteleg pe ce premise sunt apreciate Valeria si Bianca.

Pentru cei care ati asteptat atat de mult, iata ca Noul sezon Bravo ai stil, revine cu o noua infatisare, de aceasta data juratii vor fi si mai pretentiosi, acestia au asteptari de la noii concurenti, unde cele zece concurente vor trebui sa isi arate cele mai ascunse talente pe care le au in materie de moda.

Premiul pus in joc este si el pe masura, castigatoarea sezonului 5 dar si totodata a titlului de stilistul anului 2019 va pleca acas si cu 100.000 de lei. Daca pana acum sezoanele precedente au fost putin mai ‘neatente’ la detalii, anul acesta juratii au pretentii iar telespectatorii vor avea un rol foarte important in deciziile luate, ei isi vor putea vota concurentii preferati prin sms la numarul unic pus la dispozitie in timpul difuzatii emisiunii pe micile ecrane.

Bravo ai stil 1 februarie 2019 Sezonul 5 Episodul 19 COMPLET HD

Concurentele din acest sezon 5 sunt: Ilinca, Corina, Nadina, Eliza, Bianca, Alexandra, Irina, Mirela, Alina si Valeria, care de-a lungul competitie vor si si prietene dar si critice cu privire la vestimentatia pe care acestea o vor purta in timpul editiilor.

Pentru ca este un concurs unde numai unul va putea fi desemnat castigator, in fiecare saptamana se va organiza cate o gala live unde, o concurenta va parasi emisiunea bravo ai stil, si de retinut este faptul ca la fel telespectatorii vor putea sa isi spuna cuvantul prin a-l lor vot.

Metoda de votare va fi afisata pe micul ecran sau in alta ordine de idei va fi comunicata de catre prezentatoarea emisiunii inainte de start vot.

Si daca tot am vorbit pana acum despre detaliile acestui show, si totul fiind aproape lamurit, va astept sa comentam impreuna si sa revedem editia integrala din Bravo ai stil sezonul 5 episodul 18, difuzata astazi 31 ianuarie 2019, editie ce este acum disponibila spre vizionare imediat ce incepe la tv.

UPDATE! Episod complet => La ora 01.00.

error: Content is protected !!