Baieti de Oras 1 iulie 2018 Episodul 5 Sezonul 3

Roby Roberto accepta pana la urma cererea prietenului sau cel mai bun si decide sa-i donezi unul dintre cei trei rinichii ai sai.

baieti de oras 1 iulie 2018
foto: a1

Malone si Roby sunt premiati la Cannes pentru filmul produs de catre ei fara voia lor, in timpul discursului avut pe scena Malone o da in bara rau, se dezbraca in fata publicului facand astfel intreg staff-ul de rusine.

Unul dintre ei îi face pe profesori să plângă uita de orice prietenie si se lupta pentru singurul loc disponibil la actorie. Care este melodia preferată a lui Malone? ‘TRANDAFIRUL’ este Piesa care-l transformă într-o fiară! Insa aceasi piesa il omoara pe Roby.

Vazand ca nu au fost platiti cum trebuie la ultima lor misiune, acestia pun la cale sa pacaleasca un batran, dandu-se drept nepotii sai pe care acesta nu i-a mai vazut de multa vreme si pe care ii crede disparuti.
Scopul lor este sa invete rudele acestuia pentru a putea intra mai bine in casa batranului si daca planul pus la cale de cei patru, Roby, Malone, Gina si Dorian, acestia vor lua tablouri de mare valoare pe care le are in casa si pe care ar putea sa se imbogateasca.
Urmareste in reluare serialul BAIETI DE ORAS – Sez.3 Ep.5 – 1 Iulie 2018 Online

error: Content is protected !!