Antitalent Episodul 2 din 27 Octombrie 2019

Parodia cucereste orice public asa ca in aceasta duminica fazele amuzante nu vor lipsi din noua noastra editie, comentam orice din aproape toate domeniile pentru ca prezentatorul nostru pare sa nu aiba limite asa cum Bitman a spus ca numeni nu-l poate opri cu exceptia momentului de publicitate si doar cu cateva zone din lumea televiziunii ne plimbam la antitalent, nu scapa nici lumea politica pentru ca la asta ne pricepem cel mai bine, invitata de data trecuta a fost cu totul exceptionala a prezentat emisiuni de succes si arata chiar foarte bine e putin fitoasa si are diferite diplome castigate prin propia munca si aduce putin cu Andreea Marin.

Numeroase momente au fost refacute sub forma de comedie umele mai nereusite as putea spune insa majoritatea dintre ele au par sa-si fi atins scopul, pe unii i-au enervat unele scene dar este de apreciat faptul ca talentul unor actori printre care Vlad Dragulin este iesit din comun dupa ce reuseste de fiecare data cu succes sa intre in pielea unor personaje pe care multa lume nu ar putea nici macar sa-i imite. Schimbam registrul si va oferim cateva informatii din culise iar invitatul nostru de astazi este un barbat pe care il stim cu totii si care este la fel de energic si poate ca unora chiar ne era dor de el, vorbim despre Doru O. Dumitru care v-a sta alaturi de Dan B. si va lua parte la ceea ce spunem noi a fi show.

Creat dupa un concept unic si fara a mai fi vazut pe platourile de filmare Antitalent este noua si probabil singura emisiune care isi parodiaza propriile creatii cu diferiti actori care au menirea sa evidentieze cele mai amuzante si nepotrivite momente ale unor oamenii care au facut parte din show-uri sau concursuri media. Prezentata de celebrul Dan Bitman un om cu experienta in ceea ce priveste acest gen de continut va incerca tot timpul sa mentina o atmosfera haioasa si care sa nu devina plictisitoare, dar chiar si fara prea multa interventie din partea sa, inca din prima editie va atrage numerosi fani si aprecierea acestuia.

Antitalent 27 Octombrie 2019

Printre celebrii actori pe care-i vom putea vedea interpretand diferite roluri se numara si George Tanase cel care a reusit in cateva luni la rand sa parodieze cea mai urmarita emisiune de testare a cuplurilor, alaturi de Vlad Dragulin la fel de apreciat pentru aparitiile sale in numeroase roluri bine cunoscute as putea spune care nu este singur ci acompaniat de Irene Boclinca o femeie care prin prestatia sa la iUmor a cucerit publicul, juratii dar si pe cei de acasa cu ironia sa la adresa clasei politice prezentand sub forma de amuzament realitatea zilelor noastre si care seamana izbitor de bine cu fostul ministru, echipa nu ar fi completa daca am omite si celelalte personaje care da contur Iuliana Calinescu, Anca Dinicu, Doina Teodoru iar lista continua asa ca sunteti lasati pe maini bune.

Antitalent Episodul 2 HD

Antitalent evidentiaza momente comice si pline de ironie iar invitatul care v-a mentine emisiunea in focuri este Andreea Marin care pe timpul difuzarii raspunde unor intrebari adresate de prezentatorul Bitman si ale caror raspunsuri vor avea diferite conotatii pe care unii le vor interpreta ca fiind nepoliticoase, cum nimeni nu este perfect si vrand ca totul sa fie conform cerintelor nu vor lipsi si cererile in casatorie dar asta fiindca se vor implini o aniversare frumoasa a postului.

Pentru a urmari cele mai bune parodii si momente demne de a le reface vedete in fiecare seara de duminica sunteti invitatii emisiunii Antitalent Episodul 2 disponibil oricand astazi 27 Octombrie 2019 si numai la cateva momente de la transmisie doar pe Antenaplay. (sursa: a1.ro)

Varianta 1.

error: Content is protected !!