America Express – Drumul Soarelui Episodul 19 din 15 Noiembrie 2023

Tensiunea este uriasa pentru miza unei amulete importante, iar cele trei perechi sii vor impinge limitele la maxim, ziua va continua cu un autostop greu de urcat insa a doua imunitate va fi telul primordial si se va studia tehnici speciale de aruncare si metode practica de curatenie si intretinere, sub presiunea timpului nervii sunt la maxim. In episodul de ieri a fost vorba despre echilibru si dupa ce si-au intarit imunitatea mancand diverse fructe miza calificarii la jocul de amuleta le punea in brate apoi un pepene de taiat apoi in jumatati perfect egale incepea apoi in sprint nebun dupa macete si masini cu greu de gasit.

Totusi cei mai puternici au fost Vlad si Romica care au reusit sa castige prima lor amuleta dupa o competitie care le-a fost aproape mai mult lor decat celorlalti, cursa a fost una lunga si aproape dificila pentru unele echipe, totusi in drumul lor au nimerit diferite persoane care le-au ajutat cu adevarat pentru a gasi o ruta mai scurta, povestile de viata expuse nu au lipsit iar interactiunea cu multi dintre oamenii locului a fost una placuta, apreciata in adevaratul sens al cuvantului.

America Express 15 Noiembrie 2023 Online

Desi am ajuns la mijlocul lumii deznodamantul primei etape scoate la iveala greutatea echilibrului, la careu unii se pot supara aparent pe deciziile care se ofera, deranjati ca unii sa fie falsi se ascut strategiile si se intaresc aversiunile, unele discutii vor aduce multa determinare in oferirea voturilor, totusi Romica si Vlad sunt primii care vor trebui sa voteze. Marea incercare de rezistenta isi spune cuvantul pe un traseu fabulos si pe diferite planuri, un drum desfasurat pe cele doua emisfere traversand inclusiv Ecuadorul, cu multe peripetii de infruntat si natiuni diferite si credinte aventura incepe tocmai acolo unde am lasat-o si vedem o cu totul o alta fata a ei, se atinge cote pasionale cu o splendida demonstratie de forta, pentru cele noua perechi totul va fi neindurator si totusi fiecare dintre ele trebuie sa parcurga fiecare etapa.

Anul acesta cele trei tari prin care s-a trecut cu siguranta isi vor aduce aminte de concurentii care au venit pentru a participa la acest show, avem concurenti foarte curajosi si desi le-a fost foarte greu sa treaca prin toate provocarila am aflat ca fiecare proba i-a facut si mai ambitiosi, curajul tineretii este o mare calitate intr-un astfel de concurs, se va rade mult cu majoritatea dintre ei si cum nu sunt singura sursa de umor, cu siguranta sunt o sursa inepuizabila de comedie, fiecare dintre ei se vor descurca de minune iar misiunile pe care le vor primi cu siguranta ii vor determina sa devina tot mai buni. Pentru a intelege fiecare proba, fiecare concurent trebuie sa parcurga traseul initia, care traverseaza trei tari straine. Regula este aceeasi: fiecare concurent trebuie sa aiba un singur dolar pe zi pentru a-si procura mancarea si cazarea. Cei mai buni negociatori si vor obtine avantajul competitiv, astfel va asteptam la America Express Episodul 19 cel mai palpitant si apreciat show din 14 noiembrie 2023 o editie cu noi detalii de fiecare data surprinzatoare.

Varianta 1.


Varianta 2.

 

 

error: Content is protected !!