Adela Sezonul 1 Episodul 7 din 25 februarie 2021

Cum presiunile se aduna, Mitu este luat din nou de gandurile sumbre si culmea este ca aproape se indeplinesc, o noua investigare arata cum vinovatii in cazul uciderii din trecut nu ar fi cei vizati de prima ancheta. Mihai vine la Adela pentru a-i spune cateva insa aceasta imediat il respinge spunandu-i ca ea este acolo doar daca are nevoie de ceva si alte lucruri nu o privesc, Andreea isi traieste propriul vis si chiar se bucura, fericirea ei fiind observata de toti, plecarile ei sunt dese si a recunoscut ca a fost la televiziune impreuna cu Mihai sa vada care este ocupatia lor.

Gina este invitata in oras de catre Lascu, asta dupa ce acesta ar fi ratat o intalnire cu o persoana de afaceri iar el spune ca o sa vina la emisiunea ei desi este impotriva subiectului pe care il dezbate insa pentru ca a promis a decis sa se tina de cuvant, Andreea pare sa faca pe sefa cu fiecare dintre ei, Stela si Iliuta discuta cum Paul a ajuns sa faca orice ii spune fiica sa si regreta ca nu a ascultat pe tatal sau, acum fiind un om la casa lui ca s-a si saturat sa fie tot timpul pe drumuri.

Adela din 25 februarie 2021 Online

Adevarul are mari sanse sa fie descoperit cand trecutul isi pune amprenta pe trairile prezentului, Mitu este decis sa spuna adevarul pentru ca nu mai suporta acea povara sa-i fie soarta in fiecare zi.
Indrazneala are un pret costisitor atunci cand unele secrete nu pot fi tinute departe de o familie adoptiva. Un concept nou la care asteptarile sunt pe masura reintra astazi pe micile ecrane, Adela este povestea ce ne este adusa ca o premiera si care are la baza un scenariu imprumutat, cel putin unul dintre actori este la primul sau debut in timp ce altii i-am mai vazut in alte ecranizari recente, Mara Oprea interpreteaza personajul principal pozitiv, o fata foarte buna cu toata lumea insa nu putem spune acelasi lucru si despre sora ei care imediat ce apare in viata ei un baiat lucrurile tind sa se schimbe complet pana la a locui separat, insa drama nu se opreste la acest moment, ea continua cu noi rasturnari de situatie care implica indirect si alte persoane.

Proiect de lunga durata cu un scenariu inspirat de o productie cunoscuta, acestea sunt detaliile din Adela sezonul 1 Episodul 7 serialul este nou si face parte dintr-unul de succes, difuzat azi 25 februarie 2021 cel mai controversat personaj face parte din paleta umana si reala care a placut si interpretei.

Varianta 1.


Varianta 2.


Varianta 3.

error: Content is protected !!