Acces direct din 17 Februarie 2020 Editie completa

Dupa ce saptamani la rand a tinut emisiunea cu discutii interminabile astazi intreaga responsabilitate pare sa cada pe soacra Vulpitei care vine in capitala pentru a-si spune opinia si de a lamuri odata pentru totdeauna orice aspect al caror raspunsuri se lasa greu de aflat, astfel ca Veronica v-a sta fata-n fata cu, cea pe care a blamat-o ca fiind o femeie rea si care i-a aruncat hainele in saci direct in strada strigand la ea sa plece si sa nu cumva sa mai vina in casa ei. Motivul pe care il are este dat si de faptul ca Viorel si Veronica de cand s-au dat plecati la Bucuresti au uitat sa mai sune sa se intereseze de copila lor pe care au lasat-o cu bunicii ei oamenii in varsta si care probabil sunt la fel de neajutorati precum ei, acestia ar fi trebuit sa contribuie prin munca sa completeze lipsurile familiei in schimb se multumesc cu vedetismul pe sticla lasand toate responsabilitatile lor pe seama altora. Indignarea este mult mai mare pentru ca anumite discutii se cam repeta iar tatal lui Viorel, om la locul sau si cu mintea la el este nemultumit ca nu pun odata punct intregului circ si sa vina acasa unde are atatea de facut. Cum se v-a termina totul dar si care este reactia soacrei dupa ce a vazut imaginile de la ziua indragostitilor o sa vedem in noua editie difuzata astazi.

In fiecare dupa amiaza de luni si pana vineri emisiunea Acces direct aduce subiecte ce sunt dezbatute in direct alaturi de alti jurnalisti, psihologi si alte persoane care incearca sa desluseasca anumite adevaruri sau sa ajute persoanele care apeleaza la acest gen de reality show, pe parcursul anilor emisiunea a devenit populara incat a reusit sa isi pastreze locul pe micile ecrane si sa aiba parte de un succes. Prezentatorii nu se feresc sa prezinte subiectele zilei exact asa cum vin, unele dintre ale au fost emotionante, pe alocuri dramatice si fara alte cosmetizari ale intamplarilor.

De-a lungul timpului telespectatorii au inteles formatul si au primit in fiecare zi fiecare tema astfel ca a devenit cea mai vizionata emisiune cu audiente uneori record, prezentatorul Mirela Vaida mentine ca de fiecare data sirul evenimentelor sub control si incearca pe cat posibil sa inteleaga dorintele dar si unele rezolvari ale cazurilor venite zilnic, si de multe ori sunt momente de maxima tensiune ce necesita interventia celor din platou pentru a gasi sensul tuturor intamplarilor. Oameni veniti de prin toate colturile lumii au gasit rezolvari la probleme si unii chiar si-au regasit sperante la unele cereri de ajutor, in preajma sarbatorilor tematica este schimbata si sunt aduse cazuri sociale care sunt prezentate spre ajutorare si prin promovarea lor oamenii au inteles ca tot ce vedem pe micile ecrane este adevarat si nu este un show regizat.

Acces direct din 17 Februarie 2020 HD

Pe parcursul editiilor vor fi doua afisari de personaje, evenimente ori cazuri si se incearca incadrarea lor in timpul maxim oferit de cateva ore drept pentru care uneori este necesar revenirea pe acel subiect si in ziua urmatoare iar in cel mai special caz se poate revedea acelasi subiect chiar si pana la sfarsitul saptamanii. In intervalul difuzarii emisiune este lider de audienta de fiecare data reusind sa plaseze pe loc secund acelasi format de pe posturile concurente. Astfel astazi avem programat spre vizionare de la ora 17 inca o editie din sezonul nou Acces direct din data de 17 februarie 2020 transmisa dupa orele 19 in fiecare seara de luni si pana vineri unde dezvaluim in premiera noutati dar aflam si ce se mai intampla in frumoasa noastra tara.

Varianta 1.

error: Content is protected !!