Acces direct din 13 Mai 2020 Completa

Dupa marea cearta avuta cu sotia Viorel nu a mai rezistat si a plecat la parintii sai, cuvinte urate pe care si le-au spus dar si multe incercari prin care a incercat sa-si convinga sotia sa nu divorteze, prima data el s-a interesat care este mersul trenurilor inainte sa plece, intrebata daca stie unde se afla acum Viorel, sotia acestuia spune ca nu o intereseaza si ca, cearta dintre ei a pornit de la anumite chestii care nu pot fi dezvaluite insa totusi unul este ca nu se descurca prin casa si ca nu stie sa faca treburi esentiale de femeie. Totusi inainte ca Viorel sa o ameninte pe sotia ca sa o sa plece au avut parte de o mica joaca, detaliile care schimba total povestea apar astazi si spune ca nu-si da seama la ce vorbe spune ea acum lasand impresia ca ar fi la mijloc un scenariu insa in mod cert ce se vede acum la tv este reactia lor normala si anumite lucruri pe care le face fara a le simti, relatia lor a fost cumva pastrata de lipsa unui act care a fost cautat peste tot.

In fiecare dupa amiaza de luni si pana vineri emisiunea Acces direct aduce subiecte ce sunt dezbatute in direct alaturi de alti jurnalisti, psihologi si alte persoane care incearca sa desluseasca anumite adevaruri sau sa ajute persoanele care apeleaza la acest gen de reality show, pe parcursul anilor emisiunea a devenit populara incat a reusit sa isi pastreze locul pe micile ecrane si sa aiba parte de un succes. Prezentatorii nu se feresc sa prezinte subiectele zilei exact asa cum vin, unele dintre ale au fost emotionante, pe alocuri dramatice si fara alte cosmetizari ale intamplarilor.

De-a lungul timpului telespectatorii au inteles formatul si au primit in fiecare zi fiecare tema astfel ca a devenit cea mai vizionata emisiune cu audiente uneori record, prezentatorul Mirela Vaida mentine ca de fiecare data sirul evenimentelor sub control si incearca pe cat posibil sa inteleaga dorintele dar si unele rezolvari ale cazurilor venite zilnic, si de multe ori sunt momente de maxima tensiune ce necesita interventia celor din platou pentru a gasi sensul tuturor intamplarilor. Oameni veniti de prin toate colturile lumii au gasit rezolvari.

Acces direct din 13 mai 2020 HD

Pe parcursul editiilor vor fi doua afisari de personaje, evenimente ori cazuri si se incearca incadrarea lor in timpul maxim oferit de cateva ore drept pentru care uneori este necesar revenirea pe acel subiect si in ziua urmatoare iar in cel mai special caz se poate revedea acelasi subiect chiar si pana la sfarsitul saptamanii. Astfel astazi avem programat spre vizionare de la ora 17 inca o editie din sezonul nou Acces direct din data de 13 mai 2020 transmisa dupa orele 19 in fiecare seara de luni si pana vineri unde dezvaluim in premiera noutati si ce se mai intampla in frumoasa noastra tara.

Varianta 1.

error: Content is protected !!