Acces direct din 13 Februarie 2020 Online

Reconstituirea de ieri facuta de presupusul amant Marian a fost data peste cap de interventia lui Viorel iar interventia lui Mara a spus ca nu vede prea bine discutia dintre ei pentru ca uneori se duce intr-o zona care sensibilizeaza totul. Faptul ca Marian a revenit in emisiune pentru a convine publicul ca fetita pe care Viorel si Vulpita o au impreuna este de fapt creatia sa si ca el ar fi tatal natural al acesteia, insa nici acesta nu prea inspira incredere iar faptul ca rade de multe ori pe ascuns ramane de interpretat ca de fapt el tot ce spune sunt numai inventii menite sa lungeasca si mai mult audienta. Tatal Veronicai a fost afectat de faptul ca Marian a venit in emisiune pentru a-i face de ras fata dar si de faptul ca el creaza discutii care nu isi au rostul si sa-i lase in pace sa se duca la sotia sa pentru ca si el este insurat, iar acesta dupa ce a vazut ca este luat tare i-a spus ca nu a sustinut ca este fetita lui ci doar ca este o posibilitate.

In fiecare dupa amiaza de luni si pana vineri emisiunea Acces direct aduce subiecte ce sunt dezbatute in direct alaturi de alti jurnalisti, psihologi si alte persoane care incearca sa desluseasca anumite adevaruri sau sa ajute persoanele care apeleaza la acest gen de reality show, pe parcursul anilor emisiunea a devenit populara incat a reusit sa isi pastreze locul pe micile ecrane si sa aiba parte de un succes. Prezentatorii nu se feresc sa prezinte subiectele zilei exact asa cum vin, unele dintre ale au fost emotionante, pe alocuri dramatice si fara alte cosmetizari ale intamplarilor.

De-a lungul timpului telespectatorii au inteles formatul si au primit in fiecare zi fiecare tema astfel ca a devenit cea mai vizionata emisiune cu audiente uneori record, prezentatorul Mirela Vaida mentine ca de fiecare data sirul evenimentelor sub control si incearca pe cat posibil sa inteleaga dorintele dar si unele rezolvari ale cazurilor venite zilnic, si de multe ori sunt momente de maxima tensiune ce necesita interventia celor din platou pentru a gasi sensul tuturor intamplarilor. Oameni veniti de prin toate colturile lumii au gasit rezolvari la probleme si unii chiar si-au regasit sperante la unele cereri de ajutor, in preajma sarbatorilor tematica este schimbata si sunt aduse cazuri sociale care sunt prezentate spre ajutorare si prin promovarea lor oamenii au inteles ca tot ce vedem pe micile ecrane este adevarat si nu este un show regizat.

Acces direct din 13 Februarie 2020 HD

Pe parcursul editiilor vor fi doua afisari de personaje, evenimente ori cazuri si se incearca incadrarea lor in timpul maxim oferit de cateva ore drept pentru care uneori este necesar revenirea pe acel subiect si in ziua urmatoare iar in cel mai special caz se poate revedea acelasi subiect chiar si pana la sfarsitul saptamanii. In intervalul difuzarii emisiune este lider de audienta de fiecare data reusind sa plaseze pe loc secund acelasi format de pe posturile concurente.

Astfel astazi avem programat spre vizionare de la ora 17 inca o editie din sezonul nou Acces direct din data de 13 februarie 2020 transmisa dupa orele 19 in fiecare seara de luni si pana vineri unde dezvaluim in premiera noutati dar aflam si ce se mai intampla in frumoasa noastra tara.

Varianta 1.

error: Content is protected !!