Acces direct din 10 Februarie 2020 Editie integrala

Am lamurit in mare parte principalele aspecte a telenovelei venite din partea Moldovei insa se insista pe anumite subiecte care in continuare nu au sens, s-au facut tot felul de reconstituiri unele mai amuzante decat celelalte, iar astazi aflam detalii importante cu privire la nasul Veronicai care dupa spusele ei pentru a scapa de avansurile acestuia a fost nevoita sa sara direct pe geam pentru a-si salva cumva onoarea sau cel putin ce a mai ramas din ea. Adriana nepoata fostilor nasi a intervenit in direct dezvaluind ca Vulpita a fost cea care a insistat cu telefoanele dupa ce acesta ar fi iesit din spital cerandu-i sa vina sa ii vada fetita, si cand a ajuns Veronica il astepta deja aproape dezbracata si Viorel cand a aflat ce s-a intamplat a decis sa-i sparga telefonul, si totusi a reusit sa verifice ca nu primit niciun apel de la Marian, si spune ca nu a avut pretentii materiale pentru a-si retrage plangerea deja facuta. Testul poligraf de astazi o sa puna punct tuturor discutiilor pentru ca data trecuta nu s-a reusit citirea acestuia intrucat nu se astepta ca discutia sa degenereze atat de mult.

In fiecare dupa amiaza de luni si pana vineri emisiunea Acces direct aduce subiecte ce sunt dezbatute in direct alaturi de alti jurnalisti, psihologi si alte persoane care incearca sa desluseasca anumite adevaruri sau sa ajute persoanele care apeleaza la acest gen de reality show, pe parcursul anilor emisiunea a devenit populara incat a reusit sa isi pastreze locul pe micile ecrane si sa aiba parte de un succes. Prezentatorii nu se feresc sa prezinte subiectele zilei exact asa cum vin, unele dintre ale au fost emotionante, pe alocuri dramatice si fara alte cosmetizari ale intamplarilor.

De-a lungul timpului telespectatorii au inteles formatul si au primit in fiecare zi fiecare tema astfel ca a devenit cea mai vizionata emisiune cu audiente uneori record, prezentatorul Mirela Vaida mentine ca de fiecare data sirul evenimentelor sub control si incearca pe cat posibil sa inteleaga dorintele dar si unele rezolvari ale cazurilor venite zilnic, si de multe ori sunt momente de maxima tensiune ce necesita interventia celor din platou pentru a gasi sensul tuturor intamplarilor. Oameni veniti de prin toate colturile lumii au gasit rezolvari la probleme si unii chiar si-au regasit sperante la unele cereri de ajutor, in preajma sarbatorilor tematica este schimbata si sunt aduse cazuri sociale care sunt prezentate spre ajutorare si prin promovarea lor oamenii au inteles ca tot ce vedem pe micile ecrane este adevarat si nu este un show regizat.

Acces direct din 10 Februarie 2020 Online

Pe parcursul editiilor vor fi doua afisari de personaje, evenimente ori cazuri si se incearca incadrarea lor in timpul maxim oferit de cateva ore drept pentru care uneori este necesar revenirea pe acel subiect si in ziua urmatoare iar in cel mai special caz se poate revedea acelasi subiect chiar si pana la sfarsitul saptamanii. In intervalul difuzarii emisiune este lider de audienta de fiecare data reusind sa plaseze pe loc secund acelasi format de pe posturile concurente.

Astfel astazi avem programat spre vizionare de la ora 17 inca o editie din sezonul nou Acces direct din data de 10 februarie 2020 transmisa dupa orele 19 in fiecare seara de luni si pana vineri unde dezvaluim in premiera noutati dar aflam si ce se mai intampla in frumoasa noastra tara.

Varianta 1.

error: Content is protected !!